Action Movie FX

Action Movie FX 1.1

Voeg special effects toe aan je filmpjes

VOOR

  • Mooie effecten
  • Filmpjes delen via e-mail of Facebook

TEGEN

  • Goed mikken vereist

Uitmuntend
8

Action Movie FX is een grappige app waarmee je een effect toevoegt aan een filmpje. De gratis software biedt 3 speciale effecten, te weten een raket, vallende auto en een enorme sloopkogel die uit de lucht dondert.

Deel je graag korte filmpjes met anderen en kunnen deze wel wat actie gebruiken? Haal dan snel Action Movie FX op en de pret is niet te stoppen. Vanuit de app neem je eerst een kort filmpje op (minimaal 5 seconden), waarna je één van de 3 effecten kiest. Let erop dat je een platte oppervlakte kiest als doel voor het effect, want dan lijkt het professioneler. Eenmaal geschoten plak je de actie over de video.

De effecten zijn van Bad Robot, een bedrijf dat onder andere voor Mission Impossible de visuele bewerkingen verzorgt. Vooral de vallende auto is een mooie finishing touch voor je beeldmateriaal, omdat deze eerst een soort zandstorm over je beelden werpt (waarna de auto ineens het beeld invliegt). Een vizier geeft aan waar de actie plaatsvindt na opname.

Hoewel het snel verveelt, is Action Movie FX leuk speelgoed. Het is duidelijk dat de app is bedoeld als promotie voor Mission Impossible: Ghost Protol, maar desalniettemin heb je vast even pret met de effecten.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor Iphone

Meer
Action Movie FX

Download

Action Movie FX 1.1

Beoordelingen about Action Movie FX